Mentre estudiava econòmiques, s’embrancà en l’interiorisme i el disseny. L’any 1971 acabà els seus estudis a l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics de Barcelona, i inicià la seva carrera professional com a interiorista. L’any 1976 va obrir el seu primer showroom al carrer Ferran Agulló de Barcelona, combinant tasques d’interiorisme i de disseny. L’any 1980 començà la comercialització dels seus dissenys, amb la taula CERDANYA, i l’any 1986 inaugurà a la Via Augusta la botiga que el donarà a conèixer als mitjans de comunicació.

L’any 1988 va ser convidat a una exposició universal –juntament amb professionals com ara Phillipe Starck- per la sala d'avantguarda “Art to use”, a Düsseldorf. L’any 1990, va ser seleccionat per a participar en el projecte de Casa Barcelona (Olimpíada Cultural’92), pel qual va dissenyar el carret de servei Born, la seva única peça sense fusta.

Va ser seleccionat per a participar a l’exposició Les capitales Europeens de Nouveau Design organitzada pel centre Pompidou a París l’any 1991 i posteriorment itinerant a diferents ciutats europees.

L’any 1992 va dissenyar el mobiliari de la suite Reial de l’Hotel Joan Carles I de Barcelona, va coordinar el disseny de la sala Amigos del Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía de Madrid, va col·laborar amb Pedro Almodóvar l’any 1991 i 1993 en els films Tacones Lejanos i Kika respectivament.

L'any 1995 la seva taula Simi va ser selecció ADI/FAD en la convocatòria dels premis Delta.

L’any 2000, Antoni Casadesús es va traslladar al seu nou estudi del carrer Consell de Cent de Barcelona, on actualment desenvolupa la seva activitat de manera molt selectiva.

© 2014 ANTONI CASADESÚS CARALPS mail: antonicasadesus@telefonica.net